Csirkés-bulguros egytálétel

2018.10.22 09:12

Hozzávalók

  • 40 dkg csirkemell filé
  • 1 db vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 3 db sárgarépa
  • 1 bögre bulgur
  • 3 db paradicsom
  • 1 evőkanál olaj
  • 1 db leveskocka
  • 2 teáskanál rozmaring
  • 2 kávéskanál ételízesítő
  • 3 csipet bors
  • 1 l víz

Elkészítés

  1. A húst és a zöldségeket felkockázzuk.
  2. A leveskockából 1 liter vízzel húslevesalapot főzünk.
  3. Az olajon megdinszteljük a hagymát, ha jó, hozzáadjuk a felkockázott húst, és egy kicsit pirítjuk.
  4. Ha megpirult a hús, hozzáadjuk az ételízesítőt, borsot és a rozmaringot, majd felöntjük a húsleves 3/4 részével.
  5. Ha a hús már félig puha, beletesszük a zöldségeket, majd a bulgurt is, és a maradék húslevest, és puhára főzzük!

 

Vissza

Elérhetőség

eletmodesminden

© 2017 Életmód és Minden -- Minden jog fenntartva

Powered by Webnode