Glutén -tej- és cukormentes kakaós keksz
2018.10.22 09:01
Hozzávalók
- 10, 5 dkg rizsliszt, de még finomabb Schar Mix C lisztből
 - 2, 5 dkg kókuszliszt
 - 2 dkg kakaópor
 - 2 csipet szódabikarbóna
 - 1 csipet só
 - 2 evőkanál xilit vagy eritrit
 - 1 db tojás
 - 10 dkg tejmentes margarin (én Ligát használtam)
 
Elkészítés
- Összegyúrjuk a hozzávalókat, a margarint a legvégén adjuk hozzá, és nagyon fontos, hogy ne legyen folyós, szoba-hőmérsékletű legyen!
 - A tésztát 10-15 percig hűtőben pihentetjük, majd kis golyókat formázunk belőlük, nekem 15 darab lett! Tenyérrel lelapítgatjuk őket, majd 15 perc alatt megsütjük 160 Celsius-fokon!
 - A tepsin hagyjuk kihűlni!