Gyors császármorzsa recept
2017.08.21 17:02
Gyors császármorzsa recept
Hozzávalók:
- 1 bögre búzadara (3 dl legyen)
 - 1 db tojás
 - 1 ek cukor
 - 1 csipet só
 - 3 dl tej (3 dl-t írtam, de annyi kell, ami épp ellepi a búzadarát)
 - 1 csomag vaníliás cukor
 - 3 ek napraforgó olaj
 
elkészítés
- Összekeverjük a tojást, a sót és a cukrot, a vaníliás cukrot, majd hozzáadjuk a búzadarát, kicsit elkeverjük, és felöntjük annyi tejjel, hogy éppen ellepje, összekeverjük.
 - Az olajat felforrósítjuk egy serpenyőben, ha forró, beleöntjük a masszát, és folyamatosan keverjük, nehogy leégjen, szaggathatjuk kisebb-nagyobb darabokra, ahogy szeretjük!
 - Lekvárral, porcukorral tálaljuk!
 
1 adag= 623 kcal
(9.recept)
