Mik a fogyókúra-buktatók?

2019.03.20 19:11

  1. Az első tényező a túlzott akarás, aminek nyögés a vége. Mindenkinek más a személyisége, máshogy látja a világot, de a többségre igaz, hogy a hirtelen, túl radikálisan bekövetkező változásokat nem viseljük túl jól. Az ilyen akciók a korai feladáshoz vezetnek.
  2. Nincsenek előre megtervezett étkezéseid, ezért össze-vissza eszel olyan dolgokat, amik könnyen elérhetőek (csoki, keksz és társai).
  3. Koplalással akarsz fogyni! Ez nagy hiba, a szervezet ugyanis raktározó üzemmódba fog kapcsolni, és a várva várt fogyás elmarad!
  4. Nincs személyre szabott étrended, érdekes olvasmánynak jó lehet persze a szomszédod/tesód/barátod étkezése, de az nem Te vagy! Mindenki más, ezt vedd figyelembe! Kérd szakember segítségét!
  5. Nincs személyre szabott testmozgás-programod! Erre ugyanaz igaz, mint az étkezésre!
  6. Megfelelő étkezés és mozgás helyett a csodabogyókban bízol! Felejtős!
  7. Átmeneti diétának gondolod a fogyást! Bukta! Az egészséges életmód nem átmeneti, nem a bikiniszezonra szól! Ahogy a neve is mutatja, ez egy életmód-váltás!
  8. Olyan emberek véleményére hallgatsz, akik nem támogatnak az életmód-váltásban! Na , ez az egyik legnehezebb az egészben, az emberi tényező!
  9. Nem látod be, hogy magadért teszed! Nem a párodért, nem a bikinidért, hanem magadért, hogy egészséges legyél!

 

 

Vissza

Elérhetőség

eletmodesminden

© 2017 Életmód és Minden -- Minden jog fenntartva

Powered by Webnode