Őszi immunerősítő ételek

2018.09.26 19:01

 

1.FOKHAGYMA:

-antibakteriális hatóanyagú

-segíti a szív-és érrendszer munkáját, az emésztést

-csökkenti a koleszterinszintet

-védelmet nyújt egyes rákkeltő anyagokkal szemben

 

2.SZŐLŐ:

-vitaminokban rendkívül gazdag

-van benne bőven B1, B2, C-és K-vitamin, folsav, biotin

-természetes hatóanyaga a REZVERATROL, ami segíti a vérnyomás szabályozást, ezenkívűl véd a rákos megbetegedések kialakulásával szemben, illetve gyulladáscsökkentő is

 

 

3.BAB:

-rostban igen gazdag alapanyag (megvéd egyes bélrendszeri és szív-keringési megbetegedéstől)

-kalciumban és vasban gazdag

-kiváló vízhajtó, keringésjavító, méregtelenítő

 

 

4.FEJES KÁPOSZTA:

-főleg C-vitaminban gazdag alapanyag

-ezen kívül bővelkedik B1, B2, B3, B6 és B7-vitaminban, folsavban, káliumban és magnéziumban

-rostokban gazdag, ezért segíti az emésztést

-gyulladás-és fájdalomcsökkentő hatású, serkenti az immunrendszert

 

 

Vissza

Elérhetőség

eletmodesminden

© 2017 Életmód és Minden -- Minden jog fenntartva

Powered by Webnode